"София Офис Център" - основен спонсор на 1st SEE Innovation, Technology and Sourcing Summit

905 7754

  В петък на 17.05.2019 екипът на Europroperty бе част от първата конференция 1st SEE Innovation, Technology and Sourcing Summit в град Пловдив, организирана от Българската Аутсорсинг Асоциация.
 
  Над 350 посетители от IT индустрията имаха възможност да чуят за най-новите иновации в сектора. Международни лектори, специалисти в сферата и многобройни представители на българския мениджмънт в индустрията, с индивидуален подход разказаха за услугите и дейностите, бизнес развитието и лидерството в професионалната практика. Като компания, в непрестанно търсене на стабилен растеж и иновации, Europroperty бе един от основните спонсори на събитието, чиято цел е да позиционира страната ни като водеща аутсорсинг дестинация на световно ниво.
 
  По време на събитието екипът на Europroperty имаше възможност да разкаже повече за последния си проект, най-новата бизнес сграда в столицата, София Офис Център. Гостите на конференцията останаха силно впечатлени от елегантната архитектура и комуникативната локация, отличаващи бизнес центъра от всички останали в столицата. Разположена на булевард „Цариградско шосе“, в непосредствена близост до станция на метрото, сградата предлага устойчива и комфортна среда на своите наемателите.

  "София Офис Център" е първият бизнес комплекс в България, подал заявка за сертифициране с престижния британски сертификат BREEAM 2016: Excellent.