ПОМАГАМЕ НА БИЗНЕСА ДА ПОРАСНЕ

Когато търсите не просто офис, а място, в което служителите ви ще се чувстват отлично и ще постигате бизнес целите си сякаш без усилие, отговорът е "София Офис Център". Двете сгради, изградени по международен стандарт  за устойчивост и екосъобразност, са не просто изключителен пример за модерно строителство, а амбиция за повишаване на жизнения стандарт.

"София Офис Център" е първият бизнес комплекс в България, подал заявка за сертифициране с престижния британски сертификат BREEAM 2016: Excellent, от екипът на МОМЕРИН - Awarded BREEAM Assessors. В момента Екипът на МОМЕРИН - арх. Андриана Димитрова и екологът Иво Николов работят усилено с екипа на Europroperty и проектантите за Сертифициране на проекта на ниво EXCELLENT.

Разположен на бул. „Цариградско шосе“, в непосредствена близост до станция на метрото и оформящото се бизнес сити, "София Офис Център" ще предлага голям паркинг за служители и гости на центъра с колонки за зареждане на електромобили. Офисите ще бъдат изградени според индивидуалните предпочитания на клиента, съчетавайки креативна работна среда и релакс зони.

"София Офис Център" съчетава две бизнес сгради с обща застроена площ от 59 000 кв. м - "София Офис Център" 1 ще бъде 24 159 кв. м, а "София Офис Център" 2 – 35 000 кв. м. Бизнес комплексът ще бъде изграден на терен от 12 дка. Строителството започна през май, 2017. Очаква се "София Офис Център" 1 да бъде завършен към средата на 2019, а "София Офис Център" 2 в началото на 2020г.

удобства и акценти

Отлична локация в зона на новосформиращо се бизнес сити

BREEAM сертификат за енергийна и екологична устойчивост

Лесна логистика и транспорт – в близост до спирки на градски транспорт и метро

Голям паркинг в непосредствена близост до буферна паркинг зона

Модерен дизайн на водещи столични архитекти

Най-високо качество на използваните строителните материали

Колонки за зареждане на електромобили

Възможност за завършване на помещенията според нуждите на клиента

Доказан инвеститор с международен опит

Локация

"София Офис Център" е разположен в новоформиращото се бизнес сити - комуникативна локация в непосредствена близост до градски транспорт и основната артерия на софийското метро. Двете сгради на бизнес центъра могат да се похвалят с красивата си гледка към зелените хълмове на Витоша, а пред високите етажи се разкрива и широкия хоризонт на града.

location image

Европропърти БГ ООД

София 1616

ул. Даскал Стоян Попандреев 28

E: office@europroperty.bg

 

 

 

Отдел Продажби

T: 02 959 20 20

M: 0884 80 40 80

E: sales@europroperty.bg

Свържете се с нас

Съгласен съм личните ми данни да се използват за целите на сайта в съответствие с <a href="{TCLINK}" target="_blank">политиката за поверителност</a>