Тенденции при развитието на жилищния продукт – BaIREc Конференция 2019/2020

BaIREc2019 photo

BalREc е най-влиятелната публична платформа, от създаването си през 2006г. която обединя инвеститори и професионалисти в областта на недвижимите имоти. BalREc 2019г. събра на едно място високо ниво представители от най-активните компании от сферата на инвестиционните проекти в България. Над 400 професионалисти и експерти дискутираха и анализираха пазарни тенденции, предизвикателства и прогнози по отделните сегменти - офиси, индустриални, жилищни, ваканционни и търговски проекти.

Един от акцентите в програмата беше темата за тенденциите при развитието на жилищния продукт 2019/2020г, в който екипът на Europroperty представи новия си проект Fohar, в Бояна.

Fohar е първият жилищен проект в България, който представя концепцията за "умен дом" и цели да подобри качеството на живот на своите обитатели. Намира се в полите на Витоша с бърз достъп до града. Жилищният комплекс от затворен тип ще осигури на своите обитатели сигурност, комфорт, удобство и енерго-спестяване, позволявайки им да контролират интелигентните устройства, интегрирани в дома. Собствениците на дом във Fоhar ще могат да управляват дистанционно своите ел.уреди, системи за осветление и отопление през смарт-телефон, часовник или други мрежови устройства.